Over ons

Wij ondersteunen u graag bij uw aanvraag bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Neem contact op met een van onze professionals voor de rechtsbijstand die u verdient.

Contact

Over ons

Du Bois Advocatuur bestaat sinds 2016 en heeft een schat aan ervaring opgebouwd in procederen en onderhandelen. Het kantoor bestaat uit een sterke letselschade-afdeling van advocaten die jarenlange ervaring hebben in het behandelen van letselschadezaken. Onze advocaten werken alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Du Bois Advocatuur heeft een eigen medisch adviseur die in de zaak adviseert. Ook hebben we een netwerk van arbeidsdeskundigen die kunnen worden ingeschakeld voor re-integratie.

Bij Du Bois Advocatuur krijgt u altijd een advocaat die uw zaak behandelt. U heeft rechtstreeks contact met deze advocaat en u hoeft dus geen genoegen te nemen met een jurist of een juridisch medewerker.

Du Bois Advocatuur beschikt ook over gespecialiseerde kennis van het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Dit zorgt ervoor dat we u met alle problemen kunnen helpen waar u na een ongeval mee te maken kunt krijgen. Een krachtige basis van kennis en kunde waardoor we u echt kunnen helpen. Als u ziek bent of ontslagen dreigt te worden of als u een beroep moet doen op een uitkering kunnen wij u dus ook helpen.

Daarnaast zorgt onze brede kennis ervoor dat we ook daadwerkelijk ervaring hebben met procederen en niet alleen maar onderhandelen. Onze advocaten staan geregeld in de rechtbank of bij het gerechtshof en zijn niet bang om een procedure te starten.

Du Bois Advocatuur is een sociaal kantoor dat de toegang tot het recht voor iedereen toegankelijk probeert te houden. Onze advocaten zijn kundig en krachtig maar hebben tegelijkertijd oog voor de persoon achter het probleem.

Wilt u een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek om uw zaak te bespreken? Neemt u dan direct contact op.

Adres informatie

Du Bois Advocatuur | Letselschade
Johan van Hasseltweg 2D6
1022 WV Amsterdam
020 2380310

Kantoor Du Bois Advocatuur